Onze tarieven

Voor het advies dat wij je geven, vragen we uiteraard een vergoeding. Op deze pagina vertellen we daar meer over.

 

Eerste kennismaking

Wij voorzien je van persoonlijk advies en geven je daarmee de zekerheid van een gepast advies. Om onze adviezen af te stemmen op jou, nemen we altijd de tijd om je te leren kennen. We maken hiervoor onder meer een profielschets. Wie ben jij, wat zijn jouw wensen en waar liggen jouw mogelijkheden? Door jou goed te leren kennen, heb jij de garantie op professioneel persoonlijk advies. Voor deze eerste kennismaking worden geen kosten door ons in rekening gebracht.

 

Na de eerste kennismaking

Wij hanteren voor een starter een vast tarief van € 2.100,- voor het begeleiden en afwikkelen van het hele hypotheekproces, voor een doorstromer berekenen wij € 2.975,-.
Voor een ondernemer liggen de kosten voor de aankoop van een eerste woning € 575,- hoger dan de hierboven vermelde tarieven en voor een doorstromer € 320,- hoger.

 

Mocht het niet tot een volledige afwikkeling komen dan zullen de gewerkte uren aan je worden doorberekend. Wij berekenen een uurtarief van € 119,50 voor werkzaamheden welke verricht worden door een gecertificeerd financieel planner en € 67,50 voor administratieve ondersteuning van de financieel planner. 

Neem gerust contact op
Heb je vragen over onze tarieven? Of heb je een andere brandende vraag? Neem gerust contact met ons op of lees meer over ons hypotheekadvies.

Cookie instellingen