Sparen voor later

Klaar voor je pensioen

Wanneer ga je stoppen met werken? Het is in elk geval fijn om te weten hoe je er dan financieel voor staat… Of je nou ondernemer, werkgever, dga of werknemer bent: we helpen je graag. En dat doen we net even iets beter dan elders: Van Heeswijk werkt vanuit een totaaloverzicht.
 
Jouw ‘oude dag’ staat niet los van de rest van je leven. Wij helpen je daarom ook op het gebied van belastingen, verzekeringen, hypotheken en meer. Gevolg? Met elkaar hebben we de totale financiële situatie helder in kaart. En van daaruit kijken we, integraal, naar jouw pensioen. Een goed advies is namelijk een volledig advies…
 
Een volledig advies van A tot Z
Wat nemen we allemaal mee in ons advies? Onder andere naar je huidige pensioenregeling(en). En zijn er betere alternatieven mogelijk? Dan leggen we die aan je voor. Ook het volledige beheer van de pensioenadministratie verzorgt Van Heeswijk met plezier.
 
Hoe complex deze materie ook lijkt: met onze no-nonsense aanpak vertalen we het naar een duidelijk verhaal met een heldere uitkomst! Dan weet je tenminste waar je aan toe bent.
 

Kom gerust eens langs
Kijk jij al uit naar je pensioen? Wij helpen je graag. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Papendrecht of neem contact met ons op. 

Cookie instellingen