ZZP

Financieel advies voor ZZP'ers

Om zelfstandig te ondernemen is het belangrijk dat jij je financieel zeker voelt, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Je hebt het als ZZP’er namelijk al druk zat en je wilt je geen zorgen hoeven maken over de nodige verzekeringen, administratie of je belastingaangifte. Welkom bij Van Heeswijk: hét huis voor al jouw financiële diensten! Dat je het alvast weet: wij houden niet van onnodig lange processen en onduidelijkheid. Daarom krijg je bij ons één vertrouwd contactpersoon voor persoonlijk advies en snel antwoord op al jouw financiële vragen.

VerzekeringenDat ondernemen risico’s met zich meebrengt, hoeven wij jou niet te vertellen. Maar natuurlijk wel zo lekker als je optimaal gedekt bent tegen financiële risico’s.
Met onze jarenlange ervaring en de juiste connecties bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, kunnen wij jou helpen aan een passend pakket met verzekeringen voor ZZP’ers, dat aansluit bij zowel jouw zakelijke als particuliere fiscale én financiële positie.Lees meer

Hulp bij administratieJaarrekeningen, omzetbelasting, startersbegeleiding; wanneer je voor jezelf bent begonnen, komt er heel wat bij kijken. Een goed ingerichte administratie maakt je werk als ZZP’er een stuk eenvoudiger.

Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die jou voorzien van advies of jouw administratie uit handen kunnen nemen, zodat jij meer tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent!


Lees meer

BelastingadviesDe belastingaangifte: vaak niet het leukste onderdeel van jouw takenpakket als ZZP’er. Dit tijdrovende klusje wil je echter niet afraffelen, want wist jij dat het indienen van een onjuiste belastingaangifte veel geld kan kosten? Voorkomen is beter dan genezen; laat daarom als ZZP’er jouw belastingaangifte aan een professional over. Sit back & relax, want Van Heeswijk maakt jouw belastingaangifte een fluitje van een cent.

Lees meer

Financiële planningBen jij benieuwd hoe jij er als ZZP’er voor staat op financieel gebied en wil jij optimaal gebruikmaken van onze jarenlange kennis & ervaring? Als geen ander kunnen wij met een frisse blik luisteren en analyseren. Door onze persoonlijke band komen we samen tot creatieve oplossingen en adviseren wij je integraal op het gebied van ál jouw financiën. Zo kun je jouw inkomen, vermogen en nalatenschap sturen voor de lange(re) termijn.

Lees meer

De voordelen van alles onder één dak!

Bij Van Heeswijk kun je terecht voor al jouw zakelijk (en persoonlijk) financieel advies. Wij hebben namelijk alle specialisten onder één dak op het gebied van financiële diensten, lekker betrouwbaar! Ook zijn wij geen fan van verborgen factuurtjes; wij houden onze communicatie open, onze facturen inzichtelijk en onze lijntjes kort. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Meer informatie of kennismaken?

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen met onze financiële dienstverlening en zo ondersteunen bij het realiseren van jouw ambities, groei en dromen?

Neem contact met ons op of kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op
Cookie instellingen