Ondernemer

Zakelijk financieel advies voor ondernemers

Wil jij je hoofd niet meer breken over je zakelijke financiën? Gelukkig hoeft dat ook niet! Van Heeswijk draagt bij aan jouw vrijheid van leven en ondernemen. Bij ons krijg je één vertrouwd contactpersoon voor al jouw financiële vragen. Dus of je nu belt over de salarisadministratie, jouw particuliere verzekeringen of iets héél anders: wij kennen jouw verhaal en weten op elk vlak hoe we je het beste en snelste verder kunnen helpen.

Zakelijke verzekeringenElke onderneming is uniek, daarom geeft Van Heeswijk persoonlijk advies op maat. Op het gebied van assurantiën weten wij al decennialang de weg. Wij helpen je met het afsluiten van zakelijke verzekeringen en stellen een passend verzekeringspakket samen dat aansluit bij jouw bedrijf en wensen. Want als ondernemer ben je niet alleen verantwoordelijk voor jezelf, maar ook voor jouw personeel.


Lees meer

(Salaris)administratie uitbestedenLiever je (salaris)administratie uitbesteden? Geen probleem! Sterker nog: hierdoor bespaar je als ondernemer vaak tijd en geld. Op het gebied van administratie is Van Heeswijk de partner die je verder brengt. Reken op een prettige combinatie van jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en handige apps. Zo kun jij doen waar je het beste in bent, terwijl je weet dat de (salaris)administratie 100% op orde is.

Lees meer

Proactief fiscaal & financieel adviesWij zijn ervan overtuigd dat, doordat we van onze klanten een volledig beeld hebben van hun financiële positie, we sneller en beter proactief fiscaal en financieel advies kunnen aanbieden. Kijk dus niet raar op als je onverwachts een telefoontje van ons krijgt met een advies op dit terrein. Op deze manier willen we zorgen dat je actief gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn. Uiteraard zorgen we voor een adequate juiste aangifte van de verschillende belastingen, dat is het minste wat je mag verwachten, toch?

Lees meer

Hypotheek adviseurAls ondernemer is het afsluiten van een hypotheek soms ingewikkelder dan voor iemand in loondienst. Zo kun je een variabel of onzeker inkomen hebben en wil een bank of hypotheekverstrekker graag inzichten krijgen in de cijfers van je organisatie. Wij helpen je graag verder, want ook als ondernemer kun je gewoon een hypotheek afsluiten voor het financieren van jouw droomhuis!
Lees meer

De voordelen van alles onder één dak!

Bij Van Heeswijk kun je terecht voor al jouw zakelijk (en persoonlijk) financieel advies. Wij hebben namelijk alle specialisten onder één dak op het gebied van financiële diensten, lekker betrouwbaar! Ook zijn wij geen fan van verborgen factuurtjes; wij houden onze communicatie open, onze facturen inzichtelijk en onze lijntjes kort. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Meer informatie of kennismaken?

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen met onze financiële dienstverlening en zo ondersteunen bij het realiseren van jouw ambities, groei en dromen?

Neem contact met ons op of kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op
Cookie instellingen