Onafhankelijk advies op maat

Persoonlijk hypotheekadvies

 

Nieuw huis op het oog? Ja hoor: wij helpen je graag met de best passende hypotheek.
Wij gaan daarbij veel verder dan ‘slechts’ een hypotheekadvies. Samen kijken we ook naar de complete situatie. Zo benut je meteen onze kennis op het gebied van belastingzaken en verzekeringen. Dat is doorpakken!
 
Advies op maat
Verwacht een persoonlijk advies over de gehele breedte. Je krijgt een totaalplaatje op maat gesneden. Ook niet onbelangrijk: bij ons kun je gerust rekenen op de laagste rentes in de markt.

Onafhankelijk advies
Van Heeswijk is niet gelieerd aan welke bank of financiële instelling dan ook. Je krijgt dus altijd een compleet onafhankelijk advies. En dat stemmen we enkel en alleen af op één specifieke situatie: die van jou of jullie. Zo kun je verder.

Al onze hypotheekberekeningen en -offertes worden verstrekt door een gecertificeerd Erkend Hypotheekadviseur®
 
Kom gerust eens langs
Meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Papendrecht. 

Verschillende hypotheekvormen en rentes
Er zijn verschillende hypotheekvormen en voor iedereen is een andere vorm geschikt. Ben je benieuwd welke hypotheek het best bij jou past? Hier vind je meer informatie. Uiteraard helpen wij je graag bij het vinden van de juiste hypotheek voor jou.

Onze tarieven
Bij Van Heeswijk zijn we niet van de verborgen factuurtjes. Wij houden van duidelijk. Hier vind je meer informatie over onze tarieven. 
 

Vragen? Wij beantwoorden ze
Wij staan altijd klaar voor vragen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Cookie instellingen