Particulier

Financieel advies voor particulieren

Financiën; een belangrijk onderwerp waar jij als particulier liever je hoofd niet over wilt breken. Toch? Of je nu een huis gaat kopen, een onderneming wilt starten of wanneer je klaar bent voor gezinsuitbreiding. Voor alles is een eerste keer, maar eerste keren leveren vaak veel financiële vragen op. Het is fijn als je voor deze financiële vragen terecht kunt bij één vast en betrouwbaar aanspreekpunt. Welkom bij Van Heeswijk in Papendrecht: het huis voor al jouw financiële diensten die jou ondersteunt bij betekenisvolle beslissingen!

Best passende hypotheekNieuw huis op het oog? Of sla je als starter voor het eerst je vleugels uit? Bij Van Heeswijk kun jij terecht voor al je vragen en onafhankelijk, persoonlijk advies.
Ook niet onbelangrijk: bij ons kun je gerust rekenen op de laagste rentes in de markt!


Lees meer

Particuliere verzekeringenInboedelverzekering, autoverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheekbescherming en meer…
Uit die 1001 verzekeringen die er bestaan is het moeilijk om te achterhalen welke verzekeringen je echt nodig hebt en welke het beste aansluiten op jouw persoonlijke situatie.
Bij Van Heeswijk ben je aan het goede adres voor het samenstellen van jouw pakket met particuliere verzekeringen.

Lees meer

Advies financiële situatieOf je nu een werknemer, werkgever, ondernemer of DGA bent; het is fijn om te weten hoe je er financieel voor staat. Wij helpen je graag én doen dat net even iets anders en beter dan elders. Bij Van Heeswijk werken we namelijk vanuit een totaaloverzicht. Wil jij financiële zekerheid opbouwen? Wij stellen een uitgebreid rapport voor je op en geven je particulier financieel advies. Zo helpen we je verder de toekomst in!

Lees meer

Geld sparen voor laterHet lijkt misschien nog een stip op de horizon, maar wanneer ben jij van plan te gaan stoppen met werken? Jouw ‘oude’ dag staat niet los van de rest van je leven. Wij denken met je mee op het gebied van belastingen, verzekeringen, hypotheken en meer. En daarna? Op het moment dat jouw financiële situatie helder in kaart is gebracht, kijken we integraal naar jouw pensioen. Zo kun jij nu al geld sparen voor later.

Lees meer

De voordelen van alles onder één dak!

Bij Van Heeswijk komen alle nodige specialisaties en jarenlange ervaring op het gebied van financiële diensten samen. Wij kennen jouw verhaal en weten op elk vlak hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Op deze manier kunnen wij je een persoonlijk advies op maat bieden, in iedere fase van je leven; wij zijn er voor je als het erop aankomt. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Meer informatie of kennismaken?

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen met onze financiële dienstverlening en zo ondersteunen bij het realiseren van jouw ambities, groei en dromen?

Neem contact met ons op of kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op
Cookie instellingen